#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

22 Ara 2013

Sonsuz'a Dek!

www.tips-fb.com
Ellerini ellerine kenetleyip..
Bir ömür..
Bir ömür de yetmez; Sonsuz'a dek..
Yanından ayrılmayacak bir eşiniz olsun..
Mutlu Pazarlar!. :)


Beğendiysen paylaş o zaman :)

6 yorum:

  1. :) ben seni zaten takip ediyormuşuuuum :D bloğun çok sevimli ya :)) ayy size çok özendim nazar değmesin :D MaşAllah ;))
    Ben bir intern'ü tavlayamadım sayın beyaz sır bana bu işin püf noktalarını anlat :D Nasıl tavladın eşini ;) nolur o seni değil sen onu tavlamış ol da birinden örnek alabileyim :D Allah bir ömür mutlu etsin sizi bir yastıkta ;)) Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy utandım şimdiii :) Çok sağol canım benimm :) Ben sana ne dedim hııı? Ne intörnü, ne tavlaması :D Mezun olmadan iyice çalış, TUS belasından bir an önce kurtul demedim miii.. :)
      Maalesef o beni tavladı canımcım, ben hiç bu işlerden anlamayan bir yabaniydim, o kandırdı beni.. :P İyi ki de kandırmış, dünyanın en mutlu, en huzurlu insanıyım onun yanında.. Darısı en hayırlısından sana olsun, ama önce TUS tamam mı? ;) Benden de kocaman sevgiler sana :))

      Sil
  2. Aminn umarım kocacığınla da kavuşursunuz tez zamanda :) Yoksa kavuştunuz da ben mi kaçırdım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiiin, anim canım benimmm :) Yok canım yaa, nerdeee.. Keşke kavuşsak, anca yaza tam kavuşucağız inşallah.. :) Şimdi gidiş geliş yapıyoruz ama buna da şükür tabii ki :)

      Sil
  3. Merry Christmas!
    http://www.maridress.blogspot.it/
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir istek bu canim ya :) Kusura bakma biraz gec kaldim yorum birakmak icin ama ancak okuyorum tüm yazilari.

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥