#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

17 Tem 2013

Bu Yazıyı Okumadan Tatile Çıkmayın!

www.tips-fb.com


       Öylece başınızı alıp gitmeden önce bir kaç tavsiye işinize yarayacaktır :)

  • Öncelikle nasıl bir tatile çıkmak istediğinize karar verin. Gözlerden uzak bir ortamda kafa mı dinlemek istiyorsunuz? Yoksa gezip tozup, kalabalığa karışıp, eğlencenin dibine mi vurmak istiyorsunuz?
  • Nereye gideceğinize karar verin. Yurt içi mi? Yurt dışı mı?
  • Yurt dışına karar verdiyseniz vize ve pasaport işlemlerini önceden yapmalısınız. Hatta bazı ülkelerden vize alabilmek için aylar öncesinden başvuru yapmak gerekiyor.
  • Bireysel bir tatil mi? Turla çıkılan tatil mi? Eğer turla çıkılan bir tatile karar verdiyseniz Seyehat acentalarını da iyi araştırmak gerekiyor. Bunun için şikayetvar.com sitesindeki yorumlar sizi oldukça aydınlatacaktır.
  • Gideceğiniz yeri iyi araştırın. Gitmek için çok heveslenip sonrasında moral bozukluğu yaşamayın. Sizi neler beklediğini iyice öğrenin.
  • Bütçenizi ayarlayın. Lüks otellerde konaklayacak durumunuz yoksa bütçenize uygun küçük ama sevimli butik otelleri de tercih edebilirsiniz.
  • Kalacağınız otel aslında tatilinizin nasıl geçeceğini etkileyen en önemli unsurdur. Temizlik, hizmet, yeme-içme vb. konularda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız tripadvisor.com ve booking.com gibi sitelerdeki yorumlardan faydalanabilirsiniz.
  • Gideceğiniz yerlerin özellikleri nelerdir? Muhakkak görülmesi gereken yerleri nelerdir? Ne yenir, ne içilir? Pahlı bir şehir midir? Bütün bunlar tatilinizin tadının kaçmaması için önceden araştırılması gereken noktalardır.
  • Gideceğiniz yerin sezonluk dönemleri olabilir. Sezon zamanında gittiğinizden emin olun.
  • Valizini hazırlamayı son güne bırakmayın. Yoksa almayı unuttuğunuz ve sizin için önemli olan şeyler yüzünden tatiliniz boyunca evinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.
Balayı çiftleri için valizlerinde olması gerekenler yazısı için takipte kalın..

İyi bir tatil geçirmeniz dileğiyle.. :)

Sevgiler!


Beğendiysen paylaş o zaman :)

6 yorum:

  1. Merhabalar iadeyi ziyarete geldim birde etkinliğimizin henüz sonlanmadığını haber vermeye :) Süremiz uzatıldı ama ben haber vermeye vakit bulamadım , katılmak isterseniz katılabilirsiniz sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Tuğbacım, sefalar getirdin.. :) Süreniz ne zamana kadar uzatıldı? Biz şu an Ramazan ayı dolayısıyla yayladayız, burada ne kargo var.. Ne de hediye dükkanı :( Neyse bu seferlik kaçırsam bile bir daha ki sefere dahil olurum inşallah, yine yaparsanız :)

      Sil
  2. Ben bu yazıyı okumadan tatile gittiğime çok pişmanım. (Anıl)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, sizin tatiliniz de çok güzel geçmiş :)
      Bundan sonrası için yol gösterici olacaksa yazım, ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Canım yorumunu aldım ancak yayınlarken bir anda kayboldu.Yazının altında göremezsen sakın yanlış anlama diye yazıyorum bunu.Artık ben de burdayım :) Çekilişe bakayım hemen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım, yanlış anlamam tabii ki :) Ziyaretin için çok teşekkür ederim :)

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥