#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

21 Eyl 2013

Mamacim.Com Alışverişim

www.tips-fb.com

Herkese yeniden Merhabalar!
Normalde internetten alışveriş yapmaya pek sıcak bakan bir insan değilimdir. O kadar çok online alışveriş sitesi var ki.. Yaşadığım bir kaç olumsuz deneyim de bu korkumu pekiştirdi. Eee, haliyle artık internet alışverişlerimi gerçekten güvendiğim siteler dışında yapmıyorum.

Uzun zamandır bloglarda okuduğum yorumların da etkisiyle Bioderma Sensibio H2O'yu denemek için sabırsızlanıyordum. Fiyatı'nın 69 TL olması sebebiyle bu alışverişimi sürekli erteliyordum.
Mamacim.com.'da 1 alana 2. bedavayı, 33,90 gibi cüzi bir fiyat ile görünce dayanamadım 
Hazır alışverişe başlamışken, inceldiği yerden kopsun dedim Sebamed Roll-on Fresh'i de sepetime attım. :D

vee.. Sıkı durun!

Toplamda 155 TL tutarındaki bu alışverişim indirimleriyle 47,66 TL tuttu.. :)
Siparişi vermek kolay da.. İnsan önceden olumsuz deneyim yaşadığı bir konuda her zaman tedirgin oluyor.. Siparişim onaylanana kadar içim içimi yedi resmen.

Neyse ki çok hızlı davrandılar :D Siparişmi verdikten yaklaşık yarım saat sonra, kargoya verildiğine dair bir mail aldım. Eee, böyle olunca insan yine bir tereddüte düşüyor, ''Bu kadar kısa sürede kargoya verilir mi ki?'' demekten alamadım kendimi.


Bu kadar paranoyak olmaya gerek yokmuş ama :) Bugün geldi kargom. Ne kadar da hızlılarmış, haftalarca bekletilmedim bu kez. Üstelik kutumun içinden çıkan deneme boyu ürünleriyle de pek bir sevindirdiler beni. Hepsi birbirinden kaliteli markalar ve denemek isteyip de henüz almadığım ürünlerdi. En çok Vichy'nin serumuna sevindim. Bu aralar serumlara merak saldım da.

Bu arada kuzenim benim cilt bakımına verdiğim önemi bildiği için ısrarla DCL ürünlerini denememi söylüyordu. Benim sürekli kullandığım cilt bakım markası olan Estee Lauder ,zaten fazlasıyla bütçemi zorlayan bir marka. Bu DCL ürünlerini eczanede sormuştum. Fiyatı fazla gelince bir de DCL olayına girmek istememiştim. Az önce mamacim.com'da şöyle bir markalara bakarken DCL ürünlerinin de olduğunu farkettim. Nasıl sevindim anlatmam.. :) Çünkü bu marka sadece eczanelerede satılan bir marka. Gerçekten çok ama çok methetti kuzenim ve indirimli fiyatını görünce bir daha ki alışverişim için alınacaklar listeme ekledim hemen.

Mamacim.com bir nevi güvenilir online eczane niteliğinde bir siteymiş yani. En güzel yanı ise, artık eczanelerde indirim olmadığı için, almak istediğim dermokozmetik ürünlerini ''fiyatı ne olursa olsun'' almak zorunda kalmayacak olmam :)

Bir online alışveriş maceram da böyle bitti işte. Kardeş sitelerim listesine ekledim bile.
Herkese tavsiye edebilieceğim bir site. 
Kocaman Sevgilerimle.. :)

  Sosyal Medyada Takip Et 
+

Beğendiysen paylaş o zaman :)

19 yorum:

  1. Çok çok teşekkürler cidden her online satış sitesine güvenilmiyor. İyi ki paylaştınız güzel günlerde keyifle kullanın.
    Çok selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.. :)
      Kocamaan Sevgiler :)

      Sil
  2. Süper oldu bu benim içinde çok teşekküürler canım ,,
    sevgilerrrr :}

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim :) Benden de sevgiler :)

      Sil
  3. En merak ettiğim dermokozmetik sitelerinden biri bu. Yakın zamanda ben de sipariş vereceğim sanırım :) Umarım ben de senin kadar memnun kalırım :) Güle güle kullan, sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarın sen de memnun kalırsın yasemincim, indirimleri kaçırma derim, Sevgiler :)

      Sil
  4. inşallah artık şeytanın bacagını kırmışsındır internetten alışverişte :))

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun güle güle kullan :) Gerçekten çok iyi indirimi yakalamışsın darısı başıma :D

    YanıtlaSil
  6. Bioderma H2O is a great product

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. I've never shopped online beauty products and I'm thinking to do that now because it is cheaper .
    Thank you for stopping by my blog, kisses.
    http://cooking-wishes.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  8. Fiyatlar cok iyi bakinayim bende tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bence de bir bak :) ilgine ben teşekkür ederim :)

      Sil
  9. nice!
    http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/09/preparate-para-el-gimnasio-pero-la-moda.html

    YanıtlaSil
  10. bu güzel haberi hemenn seninle paylaşmak istedim :)) sağlık problemimiz vardı ya doktor artık herşeyin rutine döndüğünü normal yaşamına devam edebileceğini açıkladı :)) duaların için çok teşekkür ederim canım.Artık mutlu ve hürüm :)) siteye hemen bakmalıyım dökülen saçlarım için bir kaç çözüm bulabilirim belki uygun fiyata :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün aldığım en güzel haber!.. :) Normalden hızlı bir iyileşme süreci oldu, çok şükür.. İnşallah bundan sonrası için hep sağlıklı olur yeğenin.. Hep dua edeceğim.. Yanında olduğunu fazlasıyla hissettirdiğine eminim. Ama senin gibi o da mutlu ve hür artık.. :) Birlikte güzel şeyler yapın, iyileşmesinin tadını çıkartın.. :) Allah bir daha hastanenin kenarından bile geçirtmesin..

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥