#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

4 Eki 2013

Mim-Mim-Mimmm :) #3

www.tips-fb.com
Herkese Selamlar :)
Şu sıralar blog dünyasında bir mimleme furyasıdır gidiyor..
Sevgili Hale Kıldıoğlu da mimlemiş beni, sağolsun.. :D
Sorular gerçekten çok keyifliydi.
Umarım benim yanıtlarken aldığım keyfi, siz de okurken alırsınız.
Ee, hadi o zaman; Gelsin sorular;

1)Asla yapmam deyipte yaptığın bir şey?
Genelde büyük konuşmaktan çok korkan bir insanımdır. Çok dikkat ederim büyük konuşmayayım diye. Ama illa ki oluyor yine de büyük konuştuğumuz, değil mi?
Benim asla yapmam dediğim ve sonra ''iyi ki yaptım!'' dediğim bir büyük konuşma hikayem var..
Ben hayatım boyunca erkeklerden hep kaçan bir insan oldum. Kızlar arasında çok neşeli, herkesle arkadaş olan, gülmeyi-eğlenmeyi çok seven, bıcır bıcır bir insan olmama rağmen; erkeklere karşı tam aksi, suratsız, konuşmaktan kaçan, taştan bir duvar olurdum.
Ve her zaman söylediğim bir söz vardı; ''ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENE KADAR ASLA ERKEK ARKADAŞIM OLMAYACAK!''.
* * *
Daha önce hiç erkek arkdaşım olmadığı için, üniversitedeki sevgili olaylarına da sıcak bakmadığım için..
Aslına bakarsınız tam olarak da ''YABANİ'' olduğum için böyle büyük konuşup duruyordum.
Üniversiteyi bitirdikten sonra ailemin uygun gördüğü bir erkekle görücü usulü evlenmeyi planlıyordum. Çünkü abim öyle bir bilinçaltıma işlemişti ki üniversitedeki erkeklere güven olmaz fikrini..
''Üniversite bitene kadar gezer tozarlar, üniversite bitince herkes kendi yoluna deyip kendi şehirlerine dönerler..''
* * *
Görücü usulü düşünüyordum evet, çünkü görücü usülü evlilikte ailesiyle birlikte geliyor ya seni görmeye. Ciddi ya kesin, seni kandırma şansı yok ya.. Eee, aşk neresinde bu evliliğin? Hıhh.. Aşktan kimene!..
Belki zamanında aşkın tadına baksaydım görücü usulü evlenmeyi istemezdim.
Ama kendimi o kadar kapatmıştım ki erkeklere karşı.. Göz göze bile gelmekten kaçan bir insanın aşık olması ne mümkün?
* * *
Öyle büyük konuşmamak lazımmış işte.. Okulun kantininde göz göze geldiğimde üniversite 3. sıntaydım. Aylarca kaçtım.. Ciddi manada kaçtım..
Hatta bir keresinde Fakültemizin bölümüne özel hazırlanan okul öncesi şenliği vardı. Pastalar, börekler, içecekler.. Her yeri süsledik.. Standlar kurduk ve müziklerle eğleniyoruz..
En son bir ara halay çekiyorduk. Halayın başında da ben :D
Sonra birden onu (bir zamanlar kaçarken ''o'' dediğim, ilk sevgilim, tek aşkım; eşimi..) gördüm.
Hemen standların arkasına kaçtım ve oturarak saklandım.
Arkadaşlarm ne yapıyorsun burada dediler..
Ben sadece ''yoruldum, dinleniyorum..'' diyerek geçiştirdim.
Oysaki onu her gördüğümde heyecanlanan bünyemi, aşktan koruduğumu zannediyordum..
Kendime bile itiraf edemesem de aslında Eğitim Fakültesi'nin kantininde gördüğüm ''o'' ilk gün, göz göze geldiğimiz gün ben çoktan aşık olmuştum bile..
* * *
İşte böyle..
Büyük konuştuğuma asla pişman olmadığım bir mucizem var benim..
Ve her zaman iyi ki büyük konuşmuşum dediğim..

2)En sevdiğin kelime?
Beyaz. Hem temizliğin saflığın simgesi. Hem sevdiğim bir renk.. Mobilyalarımın rengi.. Ve blogumda ''sır'' olarak geçen başka bir şeyin adı da; beyaz..

3)En nefret ettiğin kelime?
En nefret ettiğim kelime olarak nitelendirebileceğim tek bir kelime yok aslında. Küfür olarak nitelendirilebilecek tüm kelimeler beni ciddi manada rahatsız eder.
Yanımda küfredilmesine asla tahammül edemem.

4)En çok kullandığın küfür yada küfür benzeri kelime?(çokda kötü olamaz değil mi?)
Sanırım bu sorunun cevabı bir önceki soruda gizli :)

5)En çok hangi kitap/dizi/film karakterinin gerçek olmasını isterdin?
Just Like Heaven (Cennet Gibi) filminden çok etkilenmiştim. Kore yapımı My Sassy Girl de gerçek olmasını isteyebileceğim bir diğer film.

6)Seni kızdıracak ne yaparlarsa katil olursun?
Neye çok sinirlenirsin olarak yorumluyorum bu soruyu :) Çok sabırlı bir insanımdır ama art niyetli tüm insanlara karşı büyük bir tahamülsüzlüğüm var. Niyeti bozuk insanlardan kilometrelerce öteye kaçmak istiyorum.

7)Dostunun erkek olmasını mı kız olmasını mı tercih edersin?
Sizce? :D Herkesin belirli prensipleri vardır. Ve bana göre bir kız ve erkek asla dost olmamalıdır.

Siz de bu sorulara yanıt vererek mimlenmek istiyorsanız bu yazının altına yorum olarak bu isteğinizi yazabilirsiniz.

Kocaman Sevgilerimle!.. :)

  Sosyal Medyada Takip Et 
+

Beğendiysen paylaş o zaman :)

8 yorum:

  1. Yine okumaktan çok keyif aldığım bir post daha:))
    Sen ne tatlı şeysin öyle yaa:)
    Dilerim her zaman her şey gönlünce olur ve bu koşuşturmalı günleri bir an evvel atlatıp ,ilk aşkın,eşinle beyaz mobilyalı tertemiz yuvanızda musmutlu günleriniz olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmm :) Kalp kalbe karşı ya işte, bence de sen çok tatlısın :))
      Ne kadar iyisin.. Ne kadar güzel dilekler bunlar.. Şu aralar aslında o kadar stresliyim ki.. Düğün stresi, heyecandan uyuyamıyorum bile :) Ahh, bu tatlı telaşlar.. Yerini çok yakında büyük mutluluklara mı bırakacak şimdi? :) İnşallah dediğin gibi her şey çok güzel olur.. Ve inşallah sen de sevdiğinle musmutlu bir hayat geçirirsin, Sevgili Ege gelini :)

      Sil
    2. Az kaldı canım benim biraz daha sabret hayatının en mutlu aynı zamanda en koşuşturmalı günleri fakat mükafatı çok büyük olacak Allahın izniyle...Sonrası eş'le birlikte huzur ve mutluluk:)
      Amin tatlım inşallah bizde bir an evvel kavuşup,yuvamızı kurabiliriz sizin gibi:)

      Sil
  2. o zaman iyiki büyük konuşmuşsun.görücü usülü evliliklerinde de aşk oluyor ilk başlarda olmasa da. mesela bende görücü usülü evlenenlerdenim ama eşime aşığım.aş göreceli bir kavram herkes aşık olsun aşk güzel şey.her daim aşkla tapteze kalman ve mutlu olman dileklerimle .sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki.. :) Görücü usulü evliliklerde de aşk var tabii.. Ama ben görücü usulü evlenicem derken, hiç bir zaman aşık olacağımı hayal edip de kurmadım bu cümleyi.. Çok katıydım, duygusuzdum.. Aşka inanmazdım.. Aşık olup da ağlayanları görünce şaşırırdım.. Yani muhakkak ki aşık olunur görücü usulünde de. Sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz.. Size karşı iyi davranıyorsa aşık oluverirsiniz zaten..

      Sil
  3. Gerçekten çok keyifli bir yazı olmuş.Okurken bazı kısımlarda sesli güldüğüm zamanlar oldu :D İyiki kendini erkeklere karşı kapatmışsın.Yoksa kocanı nasıl bulacaktın? Görücü usulü evlenme isteği seni esir almış resmen ama böylesi daha iyi olmuş.Peki kocanla evlenmeye karar verdiğiniz zaman abin ne dedi? Ynai üniversite erkeklerini o kadar kötülemiş sonuçta.Sen nasıl cesaret edip abinin karşısına çıkabildin? :D Bu arada bende mimlenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Vildancım :) Abim ''Ne zamandır görüşüyorsunuz? Doğru söyle bana!'' dedi.. Hemen tanışmak istedi eşimle.. Birbirimizden çok emin olduğumuzda söyledim abime.. Eşim zaten benimle evlenmek istiyordu.. Ailelerin tanışması da bu süreci hızlandırdı haliyle :D İsteme, söz, nişan derken.. 2 sene sonra evlendik işte :)
      Bu arada ben de seni mimledim Vİldancım :)

      Sil
  4. Gerçekten evliliğinize hayran kaldım.Allah herkese böyle mutlu bir evlilik nasip etsin.Sonsuza dek mutlu yaşamanız dileğiyle :D

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥