#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

7 Kas 2013

Evli :) Mutlu :) Ayrı :(

www.tips-fb.com
Evlendim!
Düğünün telaşı, hemen sonrasında balayı, Alaçatı..
Hepsi ama hepsi unutulmazdı..
Rüya mı gerçek mi ayırt edemediğim, ömürümün belki de en tatlı, en romantik 2 haftasından sonra..
işte yine yalnızım.. :(
Evlenmek kavuşmaya yetmedi..
Kalplerimiz bir atıyor uzaktan da olsa..
Ama insan yanında istiyor sevdiğini.. Hele bir de sabah uyandığında onun tatlı gülüşüyle uyandın mı..
O gülüş bağımlılık yapıyor insanda.. İlla ki yanında istiyor insan..
* * *
İlla ki kocam illa ki kocam..
Ama..
Kocam yok ki yanımda..
Kavuşamayışımız uzun hikaye..
Kısa hali; ikimiz de devlet memuru olduğumuzdan ve farklı şehirlerde çalıştığımız için tayinimizi ayarlayamayınca kavuşamadık.. Evliyim artık, mutluyum bu yüzden..
Ama ne kadar mutluyum, daha doğrusu nasıl mutluyum? onu sormak lazım..
Nasıl mutlu olur insan eşinden ayrı.. Bir yolu olmalı bunun..
Mutlu olamaz ama mutsuzluğunu hissetmemesine engel olacak bir yol bulabilir..
* * *
Bir yolunu buldum beynimi uyuşturmanın..
Bilgisayarla kanki olduk, sabah akşam birlikteyiz artık kendisiyle :)
Bu sene okulda sabahçıyım. İşten 12.30'da geliyorum. 1'de yemeğimi yer yemez bilgisayarı alıyorum elime..
Dün tahmin edin kaçta bıraktım bilgisayarı?
Gece 1 olmuştu..
Tam tamına 12 SAAT..
Evet, beynimi uyuşturmaya yetti bu yöntem..
* * *
Adeta kitlenmiş gibiyim..
Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden..
Depresyon mu? Zannetmem, ağlamıyorum hiç..
Ama çok gerginim.. Kimse bana yaklaşmasın, kimse bir şey söylemesin istiyorum..
Annem ve babam yanımdalar, kocam yokken başımı onlar bekliyor..
Annem sürekli ev ve yemek işlerini öğrenmem konusunda ısrar ediyor..
Ama ben hiç yanaşmıyorum öğrenmeye..
Ne olacak halim bilmiyorum..
* * *
Daha önce hiç bu kadar karamsar bir yazı yazmamıştım size.
Aman canım siz de.. :)
 Evlenip de kavuşamayan insandan neşe dolu yazılar beklemeyin hemen..
Kocam gideli 4 gün oldu..
Bana 4 asır gibi ama..
Bırakın da bu durumu kabullenebileyim önce..
Neşeli Gamze yakında kendini bulur ki yine.. :)
Seviyorum hepinizi, öpüldünüz en içteninden...
  Sosyal Medyada Takip Et 
+

Beğendiysen paylaş o zaman :)

52 yorum:

  1. Ne guzel isiniz var mis ya oglen 12.30'a kadar calismak ha vay be!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğretmenim ben, ikili öğretimden dolayı yarım gün oluyor anaokulları. Yarım gün ama çocuklara sevmeyene yarım gün bile zor gelir. Çocukları sevmek önemli, ben çok seviyorum hepsini.. O yüzden zevkle yapıyorum işimi.. :)

      Sil
  2. mutluluklar dilerim canım,
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Biran önce halolur ınsAllah kıyamam sana ben evlenmedım ama 7 sene oldu bırlıktelıgımde a grubundan hazırlanıyorum gıtme ıhtımalı bıle mahvetmeye yetıyor Allah yardımcınız olsun Gamzecim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7 seneden sonra nasıl zor gelir şimdi.. Belli mi olur belki onun olduğu yere atanırsın.. İnşallah iyi bir puan alırsın, KPSS stresi çok zor, Allah kolaylık versin.. Ahhh, sevenler hiç ayrılmasın, iyi bir puan al, bırakma sevdiğini.. :)

      Sil
    2. InsAllah hersey hayırlısıyla olur sabır en onemlısı hepımız ıcın gecerlı ama ben ınanıyorum kı sızıde en kısa zamanda cok cok guzel gunler karsılayacak zorluklardan sonra gelen guzellıkler herseye bedel <3 :)

      Sil
  4. Gamzecim ömür boyu sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşş..Umarım en kısa zamanda eşinle bir araaya gelir, ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkartırsınız..Karamsarlığı bir kenara bırak canım... mutluluklar sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım inşallah yaa.. Çok sağol güzel duaların için. Doğru söylüyorsun, karamsarlık yakışmaz bize.. Olumsuz düşünmeyi bırakmam lazım acilen.

      Sil
  5. Saçmalıktan başka birşey değil farklı yerlerde olmanız... Sistem hiç mi düzelmez şu güzelim ülkede anlam veremiyorum... Canım en kısa zaman da kavuşursunuz inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım benim.. Kavuşuruz inşallah.. Ahh, ahhh..

      Sil
  6. Mutluluklar dilerim. Tez zamanda kavuşursunuz.

    YanıtlaSil
  7. Peki eşleri sürekli doğuda operasyona gidenler ne yapsın?O eş sağ-salim dönebilecek mi diye beklediniz mi hiç?Telefon edip ulaşamayınca içinize ateş düştü mü hiç?En yakın silah arkadaşı şehit düştüğünde,şehit eşini teselli ederken bu benim eşim olabilirdi diye düşündünüz mü hiç?Kusuruma bakmayın ama sizinki biraz yeni gelin şımarıklığı olmuş biraz.Allah kimseyi ayırması.Sizin de en kısa zamanda tayin işiniz hallolur ve eşinizle bir ömür geçirirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor.. Askerlik en zor mesleklerden biri.. Allah yardımcısı olsun asker ve asker ailelerinin.. Maalesef ülkemiz şartlarında doğuda çalışmak zor. Askerlik doğuda çalışması en stresli meslek belki ama.. Doğuda inanın her mesleğin zorluğu başka.. Ben Allah'a çok şükür iyi bir puanım olduğu için memleketine atandım ben. Ama doğuda Türkçe bilmeyen ve fiziki olarak zor şartlar altında çalışan arkadaşlarımla haberleşiyoruz, ne sıkıntılar çektiklerini bilemezsiniz. Keza aynı durum doktorluk için de geçerli. Benin eşim benden 1000 km uzakta doğuda görev yapıyor. Belki asker değil ama ben de sıkıntı çekiyorum, ben de telefonla ulaşamayınca strese giriyorum. Çünkü sürekli ağrı dağının en ücra köşelerinde ki dağ köylerine çıkıp çocuklara aşı yapmaya gidiyor. Karda kışta, yollar kapalıyken.. Terör hala bitmemişken.. Benden 1000 km uzakta köyde akşama kadar telefonu çekmezken içim rahat edemez değil mi? Yeni gelin şimarıklığı yapıyor olabilirim ama bu benim hakkım. Çünkü eşimi merak ediyorum. Ben annemin-babamın dizinin dibinde memleketimde misler gibi rahat ederken, eşimin benden uzakta, hele ki terör bölgesinde bir başına çalışmasını gönül rahatlığıyla karşılayamam. Çalışacak tabii. Bu devletin memuruyuz, ben de olsam çalışacağım doğuda.. Oradakilerin de öğretmene, doktara, polise ihtiyacı var ama dediğiniz gibi ben yeni gelinim, sevdiğimi yanımda istiyorum.. Ve doğuda bende uzakta olduğu için bunun adı şimarıklıksa şayet, bu hakkı kendimde görüyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca.. Sevgiler..

      Sil
    2. Doğuda görev yapan asker ve doktorları en iyi ben anlarım çünkü ben ve eşim doktor.Üstelik eşim askeri doktor.İlk yorumumda kendi yaşadıklarımı yazmıştım.Asker eşi olmak gerçekten zor.Tusu kazanıp yerleşik düzene geçene kadar neredeyse tüm eşyalarım kolilerde duruyordu.Eşimin görevi yüzünden iki kere doğu görevim oldu.Eşim sürekli operasyonlara giderdi.Bana sürekli en yakın mesafe 4 saat olan yerlere göreve gönderilirdim.Haftalarca eşimle ayrı kalırdık.Çocuklar olunca daha da zorlaştı bu süreç.Dağ köylerinde yaşadıklarımı muhtemelen eşiniz de yaşayacak ama az biraz şanslı olarak.Çünkü görev yaptığım bazı bölgelerde kadın olduğum için kaale bile alınmadığım zamanlar oldu.Şimdi her ikimizde uzmanlıklarımızı aldık az biraz yerleşik hayata geçtik.Ama eşim emekli olana kadar hala tayin sıkıntımız bitmedi çünkü askeri doktorların mecburi süresi çok uzun.En kısa zamanda eşiniz doğu görevini bitirir ve yanınıza gelir.
      Sevgiler..

      Sil
    3. TUS hakkında yorum bile yapmak istemiyorum. Bizim kavuşamamıza en büyük engel esasında TUS şu anda. Bizim düğünümüz geçen sene olacaktı aslında. Ama eşimin kariyerine engel olmamak adına 1 yıl erteledeik düğünümüzü. Eylül Tus'unda acil uzmanlığını kazandı. Hem de şu anda çalıştığım şehre 1 saat uzaklıkta bir mesafeyi. Buna rağmen başlamasını istemedim çünkü acildeki doktorların hali çok zor. Aile düzenleri yok, hatta çoğu zaman can güvenlikleri yok.(Dr. Ersin ARSLAN örneği mesela). Eşim tıpkı benim gibi hassas bir insan. Her an kavga gürültü içerisinde bulunmasını istemedim, sonuçta bunun yaşlılığı da var. Sonuç olarak Nisan Tus'una hazırlanmasına karar verdik. İşte bu yüzden kavuşamadık. Kavuşsak bile sizin çektiğiniz sıkıntıların çok benzerlerini ben de yaşayacağım. Ama hepsine razıyım.. Zor olacağını biliyorum ama sonunda kavuşmak olacak ya, o bize yetecek inşallah..

      Sil
  8. Ahh benim bitanem kiyamam sana...uzulme sen mutlaka birgun kavusacaksiniz, kavusacagiz:)bende senin gibi olacagim...zaten bes yildir ayriyiz korkarim evlendigimizde de ayri kalmaya devam edeceğiz bu sebepten dolayi... Allahim duy sesimizi biz ve bizim gibileri bir an once sevdiklerine kavustur...amiiinnnn:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiin, amiin inşallaaah yaaa...Canım benim çok sağol, inşallah siz de kavuşursunuz bir an önce biz de :D

      Sil
  9. Biz bir sene ayrı şehirlerdeydik:-) Şimdi dibdibe yüzüm eskiyor artık:-)

    YanıtlaSil
  10. kıyamam umarım bir an önce aynı yere tayininiz çıkar

    YanıtlaSil
  11. oyy gurbet gelini :( hayırlı olsun güzel güzel günlerin olsun tatlım tez zamanda kavuşursunuz insallah meslektaşız bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gurbette değilim aslında, eşim gurbette.. :( O yüzden daha çok sıkıntıya giriyorum onu düşünmekten.. İnşallah canım, inşallah.. Vayyy sen de mi okul öncesi öğretmenisin? Çook sevindim meslektaşım :)

      Sil
    2. ivittt eşin ağrıdaymış benim eşimde bi ara orda görev yaptı sonra ığdırda görevliydim ben yanıma çıktı tayini şimdik mutluyuz istanbuldayız darısı sana kuzum çok zor :( ama allah onları başımızdan eksik etmesinde sağlıklı huzurlu şekilde kavuşuruz inşallah bu arada düğün foton fevkalede ;)

      Sil
  12. Kıyamam yaaa ama çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah nazarlardan korusun Allah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook teşekkür ederim canımmm benim :) :)

      Sil
  13. Öncelikle mutluluklar dilerim,hayırlı olur inşallah evliliğiniz bir ömür boyu...Öğretmenlerin bu tayin işi çok sıkıntılı Allah yardımcınız olsun,inşallah eşin sınıf öğretmeni falan değildir.Ben sınıf öğretmeniyim bir köyde 7 yıldır çakıldım kaldım,bir yere kıpırdayamıyorum.En kısa sürede kavuşmanız dileğiyle,sevgiler...Bilgisayar başına oturduğunda bana da beklerim:) http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Eşim doktor ama eş durumu tayninden doktorlar sadece eşleri savcı ise eşlerinin yanına gidebiliyor. Ben de Ağrı'ya tayin istemedim eşim tusu kazanırsa orada tek kalmamak için. O da benim yanıma gelemeyince kavuşamadık :(
      Hayırlısı bakalım. Allah senin de yardımcın olur inşallah, benim abim de sınıf öğretmeni o da çakılı kaldı yerinde. Ama yine de şükretmek lazım halimize. En azından ekmeğimizi elimize aldık çok şükür. Bu arada geliyorum hemen bloguna :)

      Sil
  14. öncelikle mutluluklar dilerim :) hemen sonrasında da inşallah biran önce kavuşursunuz temennimi ileteyim :) işe bir de iyi yanından bakın siz kocanızı bekliyorsunuz, onu özlüyorsunuz; sevgilisini, sonu ne olacağı belli olmayan ilişkileri bekleyenler de var, onlara da sabırlar buradan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Pozitif yaklaşımız beni kendime getirdi, bardağın dolu tarafı her zaman vardır değil mi ;)

      Sil
  15. umarım tez zamanda kavuşursunuz malesef bende eşimden ayrı kaldım halada başka ilçelerdeyiz her durumda kötü oluyor önce atanmak için ayrı kaldım sonra doğu görevim bitsin diye batıya geldim başka ilçeye tayin oldum halada ordayım şubatta iliçi olursa kavuşucam artık şu aile bütünlüğüne bir çare bulsalar artık her koşulda sabır ve mutluluklar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım yaa. Maalesef yaşadıkların bir çoğumuz için benzer bir sahne.. Kavuştum desen dahi aynı şehirde farklı ilçeler oluyor, insan evlendiğinden de kavuştuğundan da bir şey anlamıyor değil mi? Off.. Ama ben farklı ilçelerde olmaya bile razıyım.. Şu an 15-16 saatlik bir mesafe var aramızda..

      Sil
  16. ömür boyu mutluluklar allahım mutluluğunuzu daim etsin.en kısa zamanda sorunu çözersiniz inşallah ayrı gayrı zor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiin. Çok teşekkür ederim, zor vallahi..

      Sil
  17. Mutluluklar dilerim.Umarım tez zamanda kavuşursunuz :)
    Sanırım biraz acemiliğinize geldi tayin işleri malum devlet erkanı çok erken kıymak lazımdı nikahı.Benim tayinim de düğünden bir hafta evvel belli olmuştu eşyaları bile yerleştirmemiştik hangi şehre taşınırız belli değil diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, inşallah :)
      Aslında acemiliğe de gelmedi, belki yanına tayin isterim diye taa şubat ayında resmi nikahımız kıyılmıştı. Ama ben TUS'u kazanıp giderse Ağrı'da tek kalırım diye tayin istememiştim yanına. Kazandığı bölümü istemeyince de nisan ayına kaldı TUS'u. Aynen, şu an bizim de kesin yaşayacağımız il belli değil, çeyizlerimin çoğunu çıkartmadım bile. Hangi şehirde kavuşacağımız Nisan TUS'unda belli olacak inşallah..Eylülde de o şehre tayin isteyeceğim artık

      Sil
    2. Ooo çok zaman varmış sabırlar dilerim o zaman aşkınız bir yıl daha taptaze kalacak:))

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim, İnşallah.. :)

      Sil
  18. allah kavuştursun ya hiç sıkma canını çok güzel bir şeye sahipsiniz ikiniz yanyana olmasanızda kalpleriniz yanyana sonuçta ne sevgisiz evlilikler oluyor değil mi?
    bir de böyle bakmaya çalışın en azından geçici bir süreç..
    çok mutlu olun inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım benim, çok sağol ya.. Aynen doğru söylüyorsun. Bu açıdan düşününce şanslı hissediyor insan kendini. Sevmeden evlilik çok zor olurdu gerçekten, yazdıkların çok rahatlattı beni.. Şükretmeyi bilmeli insan, teşekkür ederim canımmm :)

      Sil
  19. tebrikler mutluluğunuz daim olsun. her ikiniz içinde hayırlısı olsun en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyler. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah, İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, benden de sevgiler :)

      Sil
  20. devlet memurluğu :( ben de evlenip 2 ay sonra ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalıp tam 18 ay sonra kavuşan biriyim :( çok çok iyi anlıyorum seni... hiç birşey yapmak istemezsin, gün geçsin de nasıl geçerse geçsin dersin :( İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz ne diyim... Allah sabır versin, sağlık, huzur versin sizlere...

    YanıtlaSil
  21. merhaba, bende başka bir şehirde çalışıyorum ama yakın olduğu için her gün gidip gelebiliyorum evime. Fakat eşimde işten saat 10 da geliyor. Ben 12 de yatmak zorunda kalıyorum ve eşimi günde yalnızca iki saat görebiliyorum. Tayin istedim ama bir türlü olmadı. Umarım sizin ki bir an önce olur ve birbirinize kavuşursunuz. :))

    YanıtlaSil
  22. hayırlısı olsun canım. en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah :)

    YanıtlaSil
  23. en kısa zamanda tayinleriniz istediğiniz gibi olur inşaallah :)

    YanıtlaSil
  24. Ben de evlendikten birbuçuk ay sonra kavuştum eşime, çok iyi anlıyorum ne hissettiğini. Bu dönemi çoook hızlı atlatabilmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  25. ah canim benim ya. Sanssizlik. Ama basligi görünce kalbim hopladi. Ne ayrildilar mi oldum :/

    YanıtlaSil
  26. İade-i ziyarete geldim bloguna canım. Mutluluklar dilerim umarım tez vakitte kavuşursunuz sevgiler.

    YanıtlaSil
  27. allah kavuştursun, zordur bilirim :(
    benim eşimde asker :( o yüzden yorum yok daha fazla :))

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥