#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

16 Oca 2014

Alaçatı Rehberi | Alaçatı Günlüğü-1

www.tips-fb.com

Balayı için tercih ettiğimiz Alaçatı; Sakız ağaçları, durmaksızın esen rüzgarı, asırlık taş evleri ve yel değirmenleriyle öyle büyüledi ki bizi..
Sizler de benim gibi Nostalji'ye hayransanız ve eskiye hep bir özleminiz varsa, Alaçatı'yı muhakkak görmelisiniz dostlarım. 
Peki İzmir'in asırlık incisi, Alaçatı'da ne yapılır ki?
Öncelikle eller bir haritaya konulur;
Ve hemen yapılacaklar listesi oluşturulur;

1. Alaçat'nın Asırlık Taş evleri ve Arnavut kaldırımlı taş sokakları gezilecek



2. Alaçatı'nın damak çatlatan lezzet mekanları keşfedilecek

3. Alaçatı'nın sıcak kanlı, kocaman yürekli insanlarıyla unutulmaz dostluklar kurulacak

...ve çekilmiş onlarca fotoğraf tonlarca anıyla eve dönerken Alaçtı sevdası yüreklere kazınılacak..
Unutmak ne mümkün ki seni!..

''Alaçtı'ya gitmezsem olmaz!'' diyenler ve gitmesem de görmek isterdim diyenler için bir yazı dizisi oluşturdum. Her hafta adım adım Alaçatı'yı keşfedeceğiz sizlerle.
Benimle bu heyecanlı yolculuğa var mısınız?
KOCAMAN sevgiler hepinize

Beğendiysen paylaş o zaman :)

6 yorum:

  1. Alaçatı'yı ve yazı özleten cinsten bir paylaşım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alaçatı her ne kadar yaz aylarında popüler olsa da biz balayına Ekim ayında gittik ve bu halini daha çok sevdik :) En azından sokaklarda adım atacak yer bulabiliyor insan :)

      Sil
  2. ben su an balayı yerlerını arastıryorum aklımızda alacatı ve kas var acaba nereye gıtsek dıye düsnüyorum neresı daha güzel dıye sız ne dersınız :) alacatı tatlı gıbı kasıda cok önerıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş hakkında pek bir fikrim yok ama Alaçatı'ya kefilim :D

      Sil
  3. Super ya bayildim!!! Bende balayi icin guzel bir otel ve yer ariyorum. Kendim yurtdışında kaliyorum nisanlim ile birlikte guzel ve keyifli bi balayi istiyoruz :) ama ne yazikki kendimize ait bir havuz yok bu otelde demi :( ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otelin genel bir havuzu var bunun haricinde bizim kaldığımız odada jakuzi vardı. Bence tercih edebilirsiniz, pişman olmayacağınıza eminim ;)

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥