#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

22 Oca 2014

Küçük bir kişilik testi :)

www.tips-fb.com
Ağaçlara bakın ve size ilk hangisi en cazip geliyorsa onu seçin.
Uzunca düşünmenize gerek yok, sadece seçin ve seçimin kişiliğiniz ile alakalı neler anlattığını keşfedin.
Ben denedim ve gerçekten doğru çıktı.
Şaşırtıcı değil mi? Sizin kişiliğinizi yansıtan ağaç hangisi?
Sonuçlar!
1- Cömert ve prensip sahibisin. Daima kendini geliştirmeye çabalarsın. Hırslısın ve standartların oldukça yüksek. İnsanlar seninle iletişim kurmanın zor olduğunu düşünebilirler ama sana göre kendin olmak kolay bir iş değil. Çalışırken çok çaba sarfedersin ama bencil değilsin. Dünyayı geliştirmek için çabalarsın. İnsanlar seni incitinceye dek onları sevme kapasitesine sahipsin. Seni incitseler bile...sen onları sevmeye devam edersin. Çok az sayıda insan seni hakettiğin ölçüde takdir eder.

2. Oldukça eğlenceli ve dürüst birisin. Sorumluluk sahibisin ve diğerlerinin sorumluluklarını da üstlenirsin. Çaba sarfetmeyi seversin ve işle alakalı sorumlulukları üstlenirsin. Oldukça güzel bir kişiliğin var ve insanlar sana kolayca güvenir. Parlak fikirlere sahipsin, zekisin ve hızlı düşünürsün. Her daim anlatabileceğin ilginç bir hikayen vardır.

3. Zeki ve düşünceli bir insansın. Büyük bir düşünürsün. Fikirlerin ve düşüncelerin en önemli şeylerdir. Teorilerin ve görüşlerin hakkında yalnız başına kafa yormayı seversin. İçine kapanıksın. Dinleyip öğrenmeyi sevenlerle iyi geçinirsin. Ahlak ile alakalı uzunca düşünerek çok vakit geçirirsin. Toplumun büyük bir kısmı seninle aynı fikirde değilse bile doğru olanı yaparsın.

4. Çabuk kavrama kapasitesine sahipsin ve aynı zamanda felsefi bir insansın. Eşsiz birisin, türünün tek örneğisin. Çevrende sana en ufak şekilde benzeyen biri bile yok. Sezgisel ve biraz da kurnazsın. Çoğunlukla yanlış anlaşılırsın ve bu da seni incitir. Kişisel alana ihtiyaç duyarsın. Yaratıcılığını geliştirmek gerekir ve bu da diğerlerinin saygınlığını kazanmanı gerektirir. Hayatın iyi ve kötü tarafını açıkça görebilen bir insansın. Çok duygusalsın.

5. Kendine güvenin tam ve sorumlulukların var. Oldukça bağımsız birisin. Hayatta seni yönlendiren şey ""Bunu kendi bildiğim gibi yapacağım.""dır. Kendine oldukça güvenirsin ve kendin ve etrafındaki insanlar için nasıl güçlü olabileceğini bilirsin. Ne istediğinin farkındasın ve hayallerinin peşinden koşmaktan çekinmezsin. İnsanlardan beklediğin tek şey sana karşı dürüst olmalarıdır. Doğruları kabul edecek kadar güçlüsündür.

6. Kibar ve hassassın. İnsanlar sana çabuk alışır. Birçok arkadaşa sahipsin ve onlara yardım etmeye seversin. İnsanlar çevrendeyken onları mutlu eden, etrafına ısı ve ışık saçan bir enerjin var. Her gün, kendini nasıl geliştirebileceğinle alakalı kafa yorarsın. İlgi çekici, bilgili ve eşsiz olmak istersin. Dünyadaki herkesten çok sevmeye ihtiyacın vardır. Karşılığında seni sevmeyenleri bile sevmeye hazırsındır.

7. Mutlu ve soğukkanlısındır. Oldukça hassas ve anlayışlı bir insansındır. Önyargılara bağlı kalmayan iyi bir dinleyicisindir. Sana göre herkesin bu hayatta bir amacı vardır. Yeni insanlara ve etkinliklere açıksındır. Stres seni etkilemez ve nadiren endişelenirsin. Normalde, oldukça rahatsındır. Daima iyi vakit geçirmeyi becerir ve yolunda ilerlersin.

8. Çekici ve enerjiksindir. İnsanları nasıl güldürebileceğini bilen neşeli birisin. Evrenle uyum içerisinde yaşarsın. Doğal davranırsın ve coşkulusun. Maceralara hayır demezsin. Çoğu zaman insanlara sürpriz yapar ve hatta onları şoka uğratırsın. Ama bu da sensin... Kendine karşı her zaman dürüstsündür. Birçok alana karşı ilgi duyarsın ve eğer bir şey ilgini çekerse, o şey ile ilgili uzmanlaşmadan rahat edemezsin.

9. İyimser ve şanslısın. Hayatın bir lütuf olduğunu ve bu lütfu elinden geldiğince çok şeyi başararak en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğine inanırsın. Başarımlarınla oldukça gurur duyarsın. Değer verdiğin insanlara iyi günde ve kötü günde arka çıkmaya hazırsındır. Hayata karşı yaklaşımın oldukça pozitiftir. Sana göre bardağın yarısı (en kötü) doludur. Affetmek, öğrenmek ve serpilmek için her fırsatı kullanırsın çünkü hayat, aksini yapamayacak kadar kısa..

Kaynak: Kişisel Gelişim K&T


Beğendiysen paylaş o zaman :)

16 yorum:

  1. 5.ağaç beni anlatıyor :)
    tanımak istersen hani ;)

    YanıtlaSil
  2. 5 ağaç benim ki :) gerçekten aynen öyle :)

    YanıtlaSil
  3. Evet, bana da uydu.
    9. ağaç Mor Rimel'in ağacı :p

    YanıtlaSil
  4. 8 demiştim ve kesinlikle doğru çıktıı :)

    YanıtlaSil
  5. Bende 1.yi seçmiştim çok şaşırdım doğrusu güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. 5 i seçtim ve özellikle son iki cümleye çok şaşırdım :) Bu kadar olur :)

    YanıtlaSil
  7. alakası yok desem :) bitek bana uymamış

    YanıtlaSil
  8. 5 :) evet doğru diyebiliriz

    YanıtlaSil
  9. Ben 2.yi seçmiştim yorumu da doğru ama diğerlerinden de uyanları var :)
    Yine de doğru diyebiliriz :)

    YanıtlaSil
  10. Şaşırtıcı :) 8 demiştim ve okuyunca inanamadım.

    YanıtlaSil
  11. 8. Ağaç, kesinlikle uydu bana da yazanlar. Maceralara hayır diyememe kısmı her zaman bana uygun olmasa da, diğerleri doğru özellikler benim için. :)

    YanıtlaSil
  12. bu kadar benı anlatabılırdı 5 :d
    bloguana bayıldım sıdmıye kadar nasıl kesfetmedıme kızdım takıpteyım blog tasarımın cok cıcı benımkıne benziyor banada beklerım sevgı ıle kal

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten de seçtiğim ağaç beni anlatıyor. Ben de 5'i seçmiştim. :)

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥