#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

27 Nis 2014

Sıcacık yürekleriyle: Alaçatı İnsanı | Alaçatı Günlüğü-9

www.tips-fb.com

Alaçatı'da geçirdiğimiz süre boyunca çok çeşitli insanlarla tanışma fırsatı yakaladık. Öyle illa ki oturup uzun uzun vakit geçirmenize de gerek yok. Yolda giderken adres sormanız bile yeterli Alaçatı insanı ile kaynaşmanız için. Bu fotoğrafta gördüğünüz Alaçatı'lı teyzem de onlardan biri. Öyle ki işini gücünü bir anda bırakıp, sırf tarif ettiği yolu gerçekten bulabildiğimize emin olabilmek adına bizimle birlikte gideceğimiz yere kadar gitmek isteyen; bizi kendi elleriyle tarif ettiğimiz mekana teslim eden bir insan.. :)


Bu gördüğünüz pencere ise yukarıda sarıldığım Alaçatılı Teyzemin el emeği göz nuru bebeklerini yapıp sergilediği, evinin penceresi. Ne kadar tatlı değil mi ama?..
Sadece bebekler değil canım,  asıl Teyze'den bahsediyorum ben.. :)
İçimde tarif edemediğim derecede yoğun bir sevgi oluştu Alaçatı insanına karşı.. Buradan ayrılırken valizimin bir köşesine koyup götüresim geldi hepsini.. Çevremde kimsede göremediğim samimiyeti buldum onlarda.. Yaşadıkları asırlık Alaçatı evlerinde, sanki yıllara meydan okurcasına Alaçatı ile birlikte masumiyetini korumuş buradaki insanlar, bozulmamış. Bir çoğumuzun aksine insan kalabilmiş.. Tertemiz yürekleriyle.. Karşılıksız iyilik yapmaktan  gerçekten zevk alan ve bunu kimseye gösteriş için yapmayan insanlar.. 
Ütopyo değil burası; sadece Alaçatı...


  Sosyal Medyada Takip Et 
+

Beğendiysen paylaş o zaman :)

9 yorum:

  1. Aslında Anadolu da ki tüm insanlar sıcak kanlıdır. Ama ala çatı bir başka tabi. :D Emeğine sağlık. Bu arada resim kamuflajını da beğendim.:D

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel böyle sıcakkanlı insanlarla tanışmak, vakit geçirmek... Teyze de çok tatlı el emeği bebekleri de :) Bu arada blog tasarımına da bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, böyle insanları tanıdıkça gerçekten çok mutlu oluyorum :)) Güzel yorumun için de ayrıca teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Alaçatı çok güzel bir yer. Uzun süre oldu gitmeyeli ama, evet o insanların sıcaklığı, doğallığı orayı daha da güzel yapıyor. Keyifli bir seyahat olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle.. Bir yer ne kadar güzel olursa olsun insanlarıyla daha bir güzel oluyor.. :)

      Sil
  4. I could not resist commenting. Exceptionally well written!



    Here is my page سایت

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥