#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

24 Ağu 2015

Kehribar.. Kehanet mi? Mucize mi?

www.tips-fb.com

Malumunuz bebişimiz geldikten sonra anne-bebek bloglarının sıkı takipçisi oldum. Özellikle instagramda her bebeğin boynunda süslü püslü bir kolye furyasıdır gidiyor. Ne kolyesiymiş bu, kehribar da neymiş derken..
İyice bir araştırdım ve özellikle diş çıkarma döneminde bebeklerde ağrı kesici özelliği olduğunu, salya akmasını azalttığını ve bebeklerin uykularını düzene sokup huzursuzluğunu aldığını öğrendim.

Kulağa ne kadar da hoş geliyor değil mi?

Dürüst olmak gerekirse ilk başta bu kadar etkili bir kolye olacağını hiç düşünmemiştim. . Sihirli bir değnek değildi sonuçta.. sıra sıra dizilmiş 3-5 taş ne kadar işe yarayabilirdi ki?

Tüm bu şüphelerime rağmen "Denemekten ne çıkar?" diyerek verdim siparişini. .

Kolyemiz geldi, büyük bir merak ve sabırsızlıkla sonuçları gözlemlemek üzere taktım kızıma. Bu arada her gören soruyor; "aa kolye mi o, küçücük bebeğe kolye takılır mı?" Diye..

Gece saat başı uyanan kızım daha  ilk günden sadece 3 kere uyandı.. Tesadüftür dedim, bekleyip görecektik. Ertesi gün artık elini ağzına daha az götürdüğünü farkettim. Yaklaşık 1 hafta sonra ise salyası tamamen kayboldu, daha huzurlu bir bebek oldu.

Tüm bunlar kehribarın etkisi miydi? Yoksa ben öyle olduğuna mı inanmak istiyordum işte onu anlamak güçtü.

Sonra bir gün bi baktım bizim kızın eli ağzına yapışmış kemirdikçe kemiriyor. Üstü de sanki su dökküşüm gibi ıslak. Allahallah bu kız hiç salya akıtmazdı diyorum, sonra bir baktım ki bileğine taktığım kehribar kolyesi ayağından çıkmış.

Ayy Ayy nerede bu kolye derken bulduk sonunda, sanırım em iyisi halhal değil de kolye olarak kullanmak.

Sonuç olarak kehribar bizim için mucize oldu. Ben de böyle bir mucizeyi siz de deneyin, yaşayın, görün ve şaşırın istedim. Çok yakında yapacağım bir çekiliş ile kehribar kolyesi ve bilekliğinden oluşan bir set hediye edeceğim.
Sevgiyle kalın :)



Beğendiysen paylaş o zaman :)

6 yorum:

  1. benim oğlum küçükken bu yoktu tabi ama kendim de kehribar taşını çok severim yüzüğüm falan var hatta ama cilde değmesi lazım sanırım taşın..

    YanıtlaSil
  2. diş çıkarma faslını atlattık ama yine de denemek isterim, bu süper sırrı paylaştığınız için teşekkürler, bebeğinize sağlıklı mutlu günler dilerim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Gercekten enteresan, deneyebilirim diye dusundum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok enteresan birşeymiş. Kehribarı hep sevmişimdir ama böyle güzel bir etkisi olabileceğini tahmin etmezdim. Çok teşekkürler, bakalım biz de deneyelim nasıl etki yaratacak.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ya ben de bu kadar reklamın olduğu yerde kime güvenip de gerçekten etkili mi diye öğreneceğim derken geldi yazın. Çok sevindim gerçekten işe yarıyor olmasına. Allah nasip ederse ben de denemek istiyorum mutlaka ^^

    YanıtlaSil
  6. İlginçmiş bana sacma gelmişti daha önce:)

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥