#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

25 Eyl 2015

En Sevilmeyen 5 Blogger Tipi

www.tips-fb.com
Hepimizin keyifle okuduğu bloglar olduğu gibi kumanda panelini gereksiz işgal ettiği için takipten çıktığı bloglar da var. Sıkı bir blog okuyucusu olarak bazı bloglarda gördüğüm 5 kötü özellikten bahsedeceğim. Bunlar öyle rahatsız ediyor ki, en severek takip ettiim blogları bile izlemekten keyif alamaz hale geliyorum bazen;

1. Google Adsense Reklamları dört bir yanını sarmış Blogger
Tercih meselesidir ancak ben blogun sağında, solunda, köşesinde-ortasında her yanından reklam fışkıran bloglardan ciddi derecede rahatsız oluyorum. Bu tarz reklamlarla blogunuzu doldumak hm görüntü kirliliği hem de okuyucularınıza saygısızlık bence. Bir tıkla 0,001 dolar kazanarak zengin olmayı düşünüyorsanız o ayrı tabii.

2. Boomads Advertiriol İçeriklerinden başka içerik yayınlamayan Blogger
Kimse size Boomads içerikleri yayınlamayın demiyor ama bir bakıyorsun blogta Boomads içeriğinden başka yazısı yok adamın. Tamamen içeriği bomboş ve objektiflikten uzak olduğu için bu tarz bloglar beni ciddi manada rahatsız ediyor. Kendi düşüncesi olmayan yazıları kendi deneyimiymiş gibi kopyala-yapıştır yapmak bana okuyuculara karşı yapılmış bir saygısızlık gibi geliyor. Tabii ki  bu benim şahsi fikrim.

3. Firmaların gönderdikleri hediyeleri delicesine öven Blogger
Çok üzülerek bir çok bloggerda gördüğüm benim için o bloggera karşı güvenimi bir anda sıfıra indirgeyen faul bir davranış biçimi. Yaa kardeşim bedava sirke baldan tatlıdır diye, kötülersem bu derenin suyu kesilir diye sen niye övüyorsun beğenmediğin bir şeyi? Valla bana da firmalar denemem için defalarca ürün yolladı ama ben her defasında beğenmediğim noktalara ısrarla değindim, firmalara da beğenmediğim bir şeyi övemeyeceğimi nazik bir dille ilettim. Budur yani, dilenci değiliz, göndermezlerse göndermesinler övmüyoruz diye göndermiyorlarsa. Ayıptır.

4. Cozutup üstüne bir de firmaların gönderdiği ürünleri satışa çıkaran Blogger
Paraya ihtiyacın olabilir, anlarım.
Git el emeği bir şeyler yap onu sat. Ya da ne bileyim kozmetik ürün satmak istiyorsan git avon - oriflame temsilcisi ol, onları sat. Firmaların sen dene diye yolladıkları ürünü satmak da nedir arkadaşım? Çekilişe koysan yine anlarım bir yere kadar da, bu yaptığın hem kendi karakterine yakışmaz, hediye gönderen firmalara saygısızlık değil mi sence de?

5. Sadece çekiliş duyurusu paylaşan Bloggerlar
Çok üzgünüm ama benim bu gruba girenlere ''Blogger'' demeye dilim bile varmıyor.. Şöyle bir bakıyorsun sitesinde kendisine ait tek bir yazı bile yok. Baştan aşağıya çekiliş duyurusu.. Eskiden Blogger dünyası ne güzeldi, özgün yazılar okumayı özlüyor insan. Haa bir de eskiden buralar dutluktu.

Peki ya siz en çok hangi bloglardan rahatsız oluyorsunuz?



Beğendiysen paylaş o zaman :)

11 yorum:

  1. Hepsine katılıyorum. Bir de kıyafet kombini gösterirken elli adet fotoğrafını koyanlar bana itici geliyor. Tamam bir kaç açıdan paylaşırsın da megolaman gibi sıra sıra fotoğraf nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :D güzel tespit, aynen çok sıkıcı geliyor o tarz paylaşımlar da

      Sil
  2. hepsine katılıyorum canım ne iyi yazmışsın hepimizin ortak duygularını :))

    YanıtlaSil
  3. Hepsine katılmakla birlikte, bir blogdan alıntı yapıp, bunu kendi içeriğiymiş gösteren, bilerek kaynak göstermeyen blogları sevmiyorum. fark ettiğim an soğuyorum elimde olmadan. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaynak göstermeden (ç)alıntı yapanlara diyecek söz yok zaten! Resmen emek hırsızlığı ve saygısızlık..

      Sil
  4. Evet çok doğru bloğunu sırf reklam için açanları can sıkıcı. ..

    YanıtlaSil
  5. "Ne kadar da doğru!" demekten başka söylenecek başka söz yok gibi

    YanıtlaSil
  6. Şu ara etraf bunlarla dolu farkındasınız di mi? Özgün bloggerlardan çok bu 5 maddeye uyan blogger sayısı.kesinlikle katılıyorum sana.

    YanıtlaSil
  7. Maddeleri okudum ve bu maddelerin içine dahil olmadığım için memnun oldum.
    Kendi düşüncelerimi paylaşmıyor, sadece okuduğum kitaplardan alıntı yapıyorum. Belki bu açıdan bir maddeye uygun düşebilirim ama netten kopyalayarak yazı paylaşmıyor sadece kendi okuduklarımı not ediyorum. Aslında bunu kendim için yapıyorum. Gerektiğinde bir mevzuyu buradan arayıp bulmak kolay oluyor. Belki kitaplardan yazıları buraya aktarmak zahmetli oluyor ama birilerine de faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥