#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

15 Ara 2015

Yaz tadında kış lipbalmları =)

www.tips-fb.com

Uzun zamandır sponsor hediyesi kabul etmiyordum. Çünkü ne yazık ki Uzun zamandır sponsor hediyesi kabul etmiyordum. Çünkü ne yazık ki bazı sponsor markalar koşulsuz övmenizi bekliyor ürünlerini. Bu asla yapmadığım ve yapmayacağım bir hareket. Beğenmiyorsam bunu dile getirmeliyim çünkü insanlar fikir sahibi olmak için okuyor bloglarımızı. Reklam seyretmek isteyen TV'yi açar izler. Samimi görüşlerimi aktarmaktan asla vazgeçmeyeceğimi bir kere daha dile getirirken bu şipşirin lipbalmları yiyesim geldiğini itiraf ediyorum.
Kış gelince lipbalm  kullanmayınca dudaklarımızın kurduğu bir gerçek. Dudaklarımızı yaz meyveleri ile yumuşatma fikri ise bir harika. Hepsi rengarenk ve kokuları da bir o kadar güzel.. Benim favorim Çilekli olanı. Çilekli olan her şeyi çok sevmişimdir. Muzlu puding severler Muzlu lipbalm a bayılacaklar. Tuttu furutti li olanı bildiğimiz şekerli sakız kokusuna sahip. Kavunlunun kokusu diğerlerine göre hiç belirgin değil ne yazık ki ama genel olarak hepsinin yumuşaklığı benden tam not aldı. İçeriğinde ne varmış diye baktığımda, dudaklarımı nasıl böyle yumuşacık yaptığını daha iyi anlıyorum.
Meraklısa içeriği, buyrunuz;

Bu şıkıdım lipbalmları sadece eczanelerde bulabileceğinizin notunu da düşmek lazım.

Bu çok şık manikür seti için Mediwell'e ayrıca teşekkür ederim.

---------------------------------------------------------------
Bundan sonraki kısım anne-babalar için yazılmıştır. :)
----------------------------------------------------------------

Bana yollanan hediye paketinden ayrıca bu ateş düşürücüler çıktı.
Anne olduktan sonra anladım, insanın kuzucuğu ateşlenince bütün gece nasıl da diken üzerinde durulduğunu, uyumanın asla mümkün olmadığını..
Benim kuzucum da 9 aylık olana kadar 2 kere ateşli hastalık geçirdi..
Ne kadar dikkat etsek de hasta oluyor bebişler. Biz normalde ıslak bez koyuyorduk ama bu ateş düşürücü bantlar da Soğutucu etki yapıyormuş. Yalnız sadece 2 yaş üstü çocuklar kullanabiliyor. İnşallah hiç kullanmak zorunda kalmayız kızıma, ben başım ağrıyınca kullanırım kendime.
Bu arada mediwell in migren bantları ve yakı ları da varmış.
Siz daha önce hiç medieval ürünlerinden kullandınız mı?
Memnun kaldınız mı?


Beğendiysen paylaş o zaman :)

6 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu soguk günlerde yazi hatirlatacak herseye ihtiyacimiz var.

    YanıtlaSil
  3. Bunlara bayılıyorum, çok güzeller :) Seni takip ediyorum :) Güzellik ve kitap ağırlıklı yazdığım, sınırlandırmadığım bir blogum var. Herkesi beklerim, seni de :)

    aysenurtuter.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Migren bandı kullananlar cidden kamu vicdanı açısından yorum yapmalı. Ağrı kesici müptelası olmak üzereyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migren bandı ağrıyı tamamen kesemez, sadece haifif rahatlama sağlayabilir. Migreniniz varsa tedavi olmanız gerekir, normal ağrı kesiciler belli bir süre sonra bir sonraki migren ataklarını tetikleyici hale geliyor ve bitmek bilmeyen bir kısır döngü oluşuyor. Gerçekten migren teşhisiniz var ise tedavi almanızı öneririm.

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥