#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

28 Tem 2013

Estee Lauder Deneyimleri Vol-1 =)

www.tips-fb.com

Ben çocukluğumdan beri her yıl 3 ayımı deniz kenarında geçirdiğim için özellikle elmacık kemiklerimde kahverengi lekeler olmaya başlamıştı. Eee çocukken o kadar bilinçli değildik. Şurada hepi topu 5-6 yıldır güneş kremi kullanıyorum. Bu lekeler çok canımı sıkıyordu. Açıkçası geçeceğinden de pek ümidim yoktu. Neler denemedim ki.. Eczaneden vitamin karışımı bile yaptırıp düzenli kullandım ama, yok. Bırakın geçmeyi, en ufacık bir açılma bile olmadı. 

 Bir gün madem bu lekeleri yok edemiyorum, ben de yokmuş gibi gösteririm dedim ve...

... BB krem araştırmasına girdim. Estee Lauder'ın gerçekten iyi bir marka olduğunu duymuştum ve yüzüme kalitesiz bir ürün kullanıp daha da deforme olmasına sebep olamazdım. Sağolsun satıcı kadın o gün BB kreminin yanında serumun deneme boyunu verdi. Deneme boyu deyip geçememek lazım, o küçücük kutudaki halleri bile beni 2,5 ay götürdü.


Bu 2,5 aylık süreçte gece ve gündüz düzenli olarak her gün kullandım serumumu. Sonrasında ne mi oldu? Kahverengi lekelerim yok denecek kadar azaldı, cilt tonum eşitlendi ve cildim yumuşacık berrak bir cilt oluverdi. İnanın şu an yüzümde BB krem varmış gibi. Yüzümün eski halini bilenler fondöten mi sürdün diyorlar. Cildimdeki bu gözle görülür değişikler sonucunda orjinal boyunu almam ise benim için kaçınılmaz bir son oldu.. :)


Alında ben sadece ''Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex''i alma niyetindeydim. Fakat şanslı günümdeymişim ki 195 TL değerindeki bu serumun yanında 2 ürün ile birlikte aynı fiyata satılıyordu. Bu serum 30 yıldır üretilen bir ürün. Yani benden bile 7 yaş büyük :)  Yanında da iki ürün bedava, kaçırılır mı bu fırsat :) Aldım tabii ki :)

Kutusu bu şekilde. İçinde ise Advanced Night Repair Eye Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme'in deneme boyları var. Ama dediğim gibi deneme boyu deyip geçemek lazım. Estee Lauder'ın deneme boyları bile kocaman :)


Bu gördüğünüz Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme. Orjinal boyunun fiyatı 260 TL. Bu kremi ben cildime nemlendirici olarak kullanmaya başladım. Bakalım faydaları neler olacak. Etkisini görmeye başladığım anda sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.. :)


Advanced Night Repair Eye kremin ise 15 ml fiyatı 158 TL. Bu gördüğünüz fotoğraftaki ise 5 ml. Yani yaklaşık 50 TL gibi bir karda oldum bu kremle. Kremimi göz altlarıma sabah-akşam uygulamaya başladım. Hafif jel gibi-vicks gibi bir yapısı var. Zaten ilk sürdüğünüzde göz altlarınızda hafif bir yanma hissi yaratıyor. Ama bu sizi korkutmasın. Zarar verici bir etkisi yok. Sadece ilk seferden itibaren etkisini göstermeye başlıyor hepsi bu.

Estee Lauder deneyimlerimin devamı gelecek...


Beğendiysen paylaş o zaman :)

19 yorum:

  1. Wow, that is a lot of Estee Lauder products! Great post dear. :)
    Do you want us to follow each other? Let me know!

    xx, Mela
    www.wearismela.com

    YanıtlaSil
  2. merhaba :) blogunuzu yeni keşfettim ve izleciniz oldum bende bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, takibin için teşekkür ederim. Ben de hemen takibe alıyorum seni =)

      Sil
  3. You have a really great, and helpfull blog!!
    Maybe would you like to follow each other via Bloglovin and Gfc?
    kiss :*
    www.modishYou.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. BB kremin ne işe yaradığını henüz bilmiyorum sürekli duyuyorum ama ...
    tam olarak ne işe yaradığı konusunda beni aydınlatırmısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söyleyeyim;
      BB krem hem güneş koruma faktörlü (35 faktör koruması var, ki bu oldukça yeterli)
      Hem nemlendirici özelliğe sahip
      Hem de cilt tonunu eşitliyor, yani bir nevi cilt tonunuzla aynı renk krem düşünün.
      FondÖtenli gibi pürüzsüz oluyorsunuz ama fondoten ASLA değil, cilde zararı yok, aksine yukarıda saydığım özellikleri var, ! taşla 3 kuş misali ;)

      Sil
  5. Merhaba, ben de güneş lekelerinden dertli biri olarak yazınızı okuyunca merak ettim bu ürünü. Deneyimlerinizi merak takip edeceğim. Güzel paylaşımlarda görüşmek üzere iyi bayramlar, mutlu yarınlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemelisiniz :-) deneyimlerimi zaman zaman paylaşmaya devam edeceğim. Mutlu bayramlar, sevgiler :-)

      Sil
  6. Merhaba, blogunuzu bugun kesfettim ve cok samimi buldum :) Bu gunlerde ben de Estee Lauder'in bakim urunlerini almayi planliyorum ve belirtmeliyim ki yasim 26. Yanlis tahmin etmediysem yakin yaslardayiz ve siz de benim gibi cildinize ozen gosteriyorsunuz. O yuzden size sormayi uygun buldum. Cilt bakimi sadece bakim kremi ile bitmiyor. Losyonu ya da tonigi, temizleme jeli, serumu ve artik 25'ini asmis biri olarak goz alti kremine baslamayi da dusunuyorum, ozetle bir cok urun kullanmak gerekiyor. Siz temizleme jeli ve losyonu dahil hepsini mi Estee Lauder kullaniyorsunuz yoksa yukarida bahsettikleriniz disinda yuzunuze baska marka urunler de kullaniyor musunuz? Ve anti-aging urunler 30'undan sonra mi kullanilmali, onun yerine 'hydratation' ozelligi yuksek urunlere mi oncelik versem diye geciyor aklimdan. Sizin bu konuda yorumlarinizi merak ediyorum. Bigilendirirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Öncelikle ilgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
      Deneyimlerime gelince, benim estee lauder ile tanışmam sadece 3 ay öncesine dayanıyor. Itiraf etmek gerekirse estee lauder a başlarken bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Ama lekelerim artık çok moralimi bozuyordu ve biraz da denemekten başka çarem olmadıği için başladım. Sonuç olarak bu ürünü kulanmasam da lekelerimde hiç bir değişiklik olmuyordu. Yanliş ürün kullanmak kadar can sıkıcı bir durum yok. Insanın ümidini kirmakla zaman kaybından başka bir işe yaramıyor. Ben leklerim hiç bir zaman geçmeyeceğine kendimi inandirmiştim. Bu serumun deneme boyunu da sırf bedava diye öylesine almıştım. Ama denedikçe gözlerime inanamadım. Gereksiz harcama yapmama asla izin vermeyen annem bile deneme boyum bitince orjinal boyunu almam için beni teşvik etti. Şimdi düzenli olarak kullanıyorum ve keşke size eski halimi gösterebilsem.. Bayram boyunca herkes ne kadar güzelleşmişsin deyip durdu. Yüzümde ne bir makyaj vardı, ne de saçlarım, giyimim dikkat çekecek güzellikteydi. Millet ne kadar güzelleşmişsin dedikçe "yok yaa, ne alakası var." Dedim hep. MUtevazı olmak için değil.. Sonuç olarak yaş ilerledikçe güzelliğimizden eksiliyor inancı var bende. Ama çok yanlişmış bu düşünce. Cilt güzelliği, pürüzsüzlüğü insana bambaşka bir ışıltı katıyor. Sıfır makyajla bile insan güzel olabilir. Cildin pürüzsüzlüğü insanı bu kadar değiştirirmiş.
      Başka ürünlerini kullanıp kullanmadığımı sormuşsun, şu an BB krem, göz alti kapatıcısı, sumptous extreme rimeli, göz altı kremi, serumu ve yüz kremi var. Göz alti kapaticisini hiç almasam da olurmuş :-) Çünkü göz alti kremi(gece sürüyorum kremini) genetik olan morluklarimin rengini bile açtı.
      Toniğini henüz almadım. Kredi kartım olmadığı için her ay belli sayida ürün alabiliyorum :-) Bugün bayramlaşma faslımız da biterse inşallah, Tekin Acar'da 250 TL ye 50 TL indirim varmiş, tonik ve gözenek sıkılaştırıcı serumunu alacağım. Daha sonra o konudaki deneyimlerimi de söylerim :-) Bir de son olarak anti-aging krem kullanmaktan korkma. Benim de yaşim 23 ama çok faydasını gördüm. Satıcı kadin satarken "zamana karşi kalkan görevinde" demisti. Hah işte tam da o dediğinden. Normalde bu tarz ürünlere 25 yaşindan itibaren başlanılır ama 25 yaşımı beklemek istemedim. O kadar memnunum ki çevremdeki herkese anlatıp duruyorum, umarım deneyimlerim sana bir nebze de olsa yol göstermiştir, Sevgiler :-)

      Sil
    2. Oncelikle hem bu kadar hizli hem de bu kadar detayli aciklaman icin cok tesekkur ederim :) Yorumlarin ne kullanmam gerektigi hakkinda kafamdakileri netlestirdi. Etrafindaki insanlarin yorumlari da gercekten cok etkileyici. Puruzsuzluk ve isilti gercekten benim icin de cok onemli. Memnuniyetine gercekten cok sevindim :)
      Bu arada gozenekler konusunda ben de dertliyim. Elmacik kemigim uzerindeki ve burun bolgemdeki gozenekler nispeten daha buyuk. Belki bahsettigin gibi bir serum benim icin de yararli olabilir. Ilerde kullanirsan, senin de yorumlarini dort gozle bekliyor olacagim :) Tekrar cok tesekkur ederim bu degerli yorumlarin ve paylasimlarin icin. Iyi bayramlar diliyorum. Sevgiler :)

      Sil
  7. peki kahverengi güneş lekelerine bunlardan hangisi tam olarak iyi geliyor?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, tebrik ederim ne kadar güzel ve içten bir blog olmuş. lekeler benim de büyük problemim, yüzümdeki en ufak problem bile lekeye dönüşüyor ve artık çok sıkıldım. estee lauder i de deneyebilirim neden olmasın, ama keşke fotoğrafların da olsaydı gözümüzle görseydik biz de:)
    blog dünyasında ben de yeniyim, bana da beklerim
    http://trendtesetturbb.blogspot.com/
    sevgiler
    bahar bolat

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum nasıl gözümden kaçmış, ayıp bana :)
      Beğenin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Selam! Benim yüzümde çok sivilce var. Bana eczaneden gidip rahatlıkla alabileceğim reçetesiz yüz bakım kremleri maske vb şeyler önerirseniz sevinirim lütfen bunun hakkında bir yazı yazın. <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      En kısa sürede bu konuyla alakalı bir yazı yazacağım senin için :)
      İlgine teşekkürler!

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥