#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

7 Şub 2014

Amerika'ya gidiyordum! Ama..

www.tips-fb.com

Geçenler'de Avea müşteri hizmetleri tarafın'dan arandım.
Müşteri yetkilisiyle aramızda şu konuşma geçti;
+ Merhabalar Avea müşteri hizmetleri tarafından aranıyorsunuz. Facebook üzernden düzenlemiş olduğumuz yarışmada NBA ile ilgili soruları en hızlı cevap veren kişi siz oldunuz. Tebrikler! Çİft kişilik Amerika seyahati kazandınız. Üstelik gidiş-dönüş uçak bileti, 5 yıldızlı otelde 4 gece konaklama, yeme-içme her şey dahil . Ayrıca 2 kişilik NBA maç bileti sayesinde NBA final maçını yerinde izleme fırsatı..
-Neee? İnanmıyorum çooook çok mutluyum şaka yapmıyorsunuz değil mi? Çok teşekkür ederim yaaa... Nasıl mutlu oldum.. Hala inanamıyorum.. Rüya gibi yaa...
Ne kadar güzel değil mi?
Hiç de güzel değil.. Keşke kazanmaz olsaydım..
Böyle güzel bir hediye kazandığım için üzüleceğimi hiç mi hiç tahmin etmezdim..
+Hayır şaka yapmıyorum. Tekrar tebrik ederiz. Yalnız bu ödüle sahip olabilmeniz için hali hazırda Amerika vizeniz olması gerekmekte. Amerika vizeniz var mı?
-Yok, ama hemen başvurabilirim.
+O zaman hakkınızı kaybettiniz.
-Yaaa lütfen bana sadece süre verin. Ben devlet memuruyum, bana vize daha çabuk çıkar, lütfen ben hakkımı kaybetmek istemiyorum.. :(
+Bana verilen yetki bu şekilde. Şimdi sizi kapatıp yedek talihiliyi aramam gerekiyor.
 -Ben hakkımı kimseye devretmek istemiyorum, bu haksızlık. Keşke beni hiç aramasaydınız, kazandığımı öğrenmesem çok daha mutlu hissedecektim.. Şu anda çok ama çok mutsuzum..
+Üzgünüm benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok. 
İnsanın sinirden gülesi geliyor değil mi?
Şimdi size de soruyorum, adil bir yarışma mı bu?
Kaç kişinin hali hazırda Amerika vizesi olur ki?


Beğendiysen paylaş o zaman :)

44 yorum:

  1. yuh diyorum kimin hali hazırda bi vizesi olabilir ki !!! Bence bunlar hediyeyi kimseye vermicekler öyle bi hediyede yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ben de sordum onlara, Amerika vizesi olan kimseyi bulamazsanız ne olacak, beni tekrar arayacak mısınız? dedim. Ödülü kimse kazanamayacak bu durumda dediler.

      Sil
  2. olmaz böyle bir şey hangimizin amerika vizesi hali hazırda varki süre verilmemesi ne demek okurken çok sinirlendim sizin halinizi düşünemiyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üstünden günler geçmesine rağmen hala atamadım sinirimi, düşündükçe sinirden gülesim geliyor :D :/

      Sil
  3. Üzülmeyin bunu hep yapıyorlar, bana bir zamanlar sevgililer günü için yazdığım en güzel mesajdan Paris seyahati çıkmıştı, aynen benimde ne vizem ne de pasaportum vardı o gün yaşadığım hezimeti unutamam. Sonuç hala Paris'i göremedim, artık bir pasaportum var ama hayalini bile kurmadığım Amerikan vizemde var, Orası kısmet olmamış ama başka yerler kısmet olur üzülmeyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy şaka gibi değil mi? Sırf böyle durumlar için ben de mi hali hazırda kendime vize çıkarttırsam :D
      Şaka bir yana, benimle aynı durumu yaşamış olmanıza çok üzüldüm.. Beni çok iyi anlıyorsunuzdur ya.. Keşke böyle durumlar için süre tanınsa ve kimse üzülmese.. İnşallah dediğiniz gibi başka yerleri görmek kısmet olur, size de bana da :D

      Sil
  4. Dediğiniz gibi öğrenmeseydiniz daha iyi olurmuş , geçmiş olsun.Amerika vize vermek için tûrlü taklalar attıran bir ülke.Mesela 10 yıl geçerli pasaport istiyor.Daha önce çalıştığım şirketin bir Amerika seyahati olmuştu.O zaman alınan vizeler 10 yıllıktı.Müdürüm de Amerikanın vizeyi 10 yıllık verdiğimi söylemişti.Doğruluğunu bilmiyorum ama hali hazırda vize bu olsa gerek :)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen valla :) vize almanin en zor olduğu ülkelerden biri ve dediğiniz gibi vizeyi de 10 yıllık veriyorlar ama sonucta bunun icin ugrasabilirdim ben.. zor da olsa alabilirdim belki? Ben buna kızıyorum işte. . Benden de sevgiler size.. ;)

      Sil
    2. Kızmakta yerden gõğe kadar haklısınız.Kendimi sizin yerinize koyuyorumda gerçekten sinir bozucu bir durum.Ama iyi ki paylaştınız bu durumu.Bundan sonra böyle bir çekilişe katılmak isteyen olursa şartları iyi okuyup hatta kaydedip katılmalı.Tekrar geçmiş olsun.

      Sil
  5. Amerikan vizesini 10 yıllık verdiler bana, oraya gittim bi daha gidermisin deseniz 11 saat yok almıyım, güzeldi o başka ama bir kere yeter yani ama Paris hala içimde o ayrı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ne güzel gezmissiniz, tekrar tekrar ayni yere gitmek yerine farkli yerler kesfetmeyi tercih ederim ben de :) bende ne hikayeler var.. Anlatsam.. Fransa benim de içimde kaldi.. daha once başka bir yarışmada çok az farkla kaçırdım Cannes seyahatini.. yedeklerdeydim ve asil talihlilerden biri son anda gidemedigi halde bana haber verilmedi.. Ahh ahhh..

      Sil
  6. Ya böyle şeyler hep şaibeli oluyor zaten. Hali hazırda vizen olsa başka bir şey çıkartırlardı kesin. Ama hediye (sözde) veriyorlarmı veriyorlar. Hiç moralinizi bozmayın bencee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insan yine de üzülüyor ama.. Bu ilk ugradigim haksizlik değil ne yazık ki :(

      Sil
  7. Vizem var deseydin de sana masraf üstüne masraf çıkarırlardı bence. Böyle ödüller artık bana inandırıcı gelmemeye başladı. Koskocaman şirketler bile çıkarları yoksa kesinlikle bu yönteme başvurmuyorlar. Örneğin, 5 yıldızlı otelde, her şey dahil kaplıca tatili kazandınız vs. şeklinde gelen telefonlar da var. Doğru mu doğru kazanıyorsun, ama karşılığında devren mülk satın almak zorundasın.:D Şaka gibi işte, bunu yapan da koskoca bir şirketler grubu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :D Ayyy çok güldüm yorumuna yaa :D O kadar da abartmamak lazim ama yaa, hakikaten şaka gibiymiş ödülleri :P

      Sil
  8. Yarışmaya başvuru şartlarında vize şartı belirtilmediyse Hakem heyetine başvurup hatta Mahkemeye başvurup kesinlikle hakkını alabilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce yarışmanın uygulama sayfasına baktım. Maalesef katılım koşullarını tamamen kaldirmislar.. Böyle bir durumda ne yapılır ki..

      Sil
  9. çok kötü olmuş gerçekten :(

    YanıtlaSil
  10. Çok kırıcı olmuş :((( sebi bebi doğru söylüyor inat için uğraşmak lazım çok ayıp yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılım Koşullarini kaldirmislar ne yazik ki.. uğraşmak lazim ama koskoca şirket, bir sekilde kendilerini hakli cikartmanin yolunu bulurlar..

      Sil
  11. Herkes vizesini alıpta beklemiyor ki belirli bir süre vermeleri gerekirdi.Kimin gideceği baştan belliymiş anlaşılan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, annem de aynı yorumu yaptı.. Kimin gideceği önceden bellidir dedi.. :(

      Sil
  12. halihazırda amerika vizesi ne ya ? cidden çok komik çok uçuk bir şart olmuş o ...

    YanıtlaSil
  13. Ayy ne sinir bozucu bir durum :(

    YanıtlaSil
  14. Bana da bir keresinde araba kazandiniz diye telefon gelmisti. Arabayi almam icin kendilerinden yazlik almam gerektigini soylemislerde. Zaten yazlik alacak param olsa, araba kazanmak icin yarismaya katilmazdim herhalde :) Bir kere de Digiturk'un cekilisinden NY-Ist gidis donus ucak bileti kazanmistim. Sadece belli tarihlerde gidip gelirsem bilet verebileceklerini soyleyip beni aylarca ugrastirmislardi ben de en son o tarihlerde gidip gelemem bana parasini verin demistim. Aylarca ugrastim sonunda parayi hesabima yatirdilar :) Bu arada ABD vizesi 10 yillik veriliyor. Devlet memuruysaniz cok kolay verirler. http://strawberry2034.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çoğumuzun benzer şeyleri yaşaması bu tarz yarışmalara, çekilişlere ne kadar güven duymamız(!) gerektiği konusunda uyarıyor aslında bizi.. Ama insan yine de şansını denemek istiyor işte.. New york demek haa.. :) Yine biletinin parasını vermişler, onu da yapmayabilirlerdi bak, Dİgiturk daha dürüst davranmış bu konuda bence :)
      Aynen ben de onu dedim, devlet memuruyum kolay alırım dedim ama.. Dinlemediler işte, ne yapalım kısmet değilmiş :) :/

      Sil
  15. ozaman böyle bır hedıye verdıklerıne de suphe duyardım ben .
    neyanı bu hedıyem varsa ıstedıgım zaman kullanırım ıyıce tıye almıslarmı desem ya sabırmı bılemedım
    neyse tatlım uzılme nasıp kısmet .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani, değil mi ama.. Sağol canım benimm... :)

      Sil
  16. Merhaba herkese:)
    İade-i ziyarette bulunayım dedim ama tatsız bir durumun üzerine gelmişim. Gelmişken çok daha iyisini dileyeyim size canı gönülden.
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin :) Çok sağol canımcım.. :) Bende de sevgiler :)

      Sil
  17. 1-keşke önce punduna getirip vizeniz var mı diye sorsalarmış ve söylemeselermiş iyiymiş 2-acaba vizem var deseydin ne yapacaklardı onu da merak ettim 3-böyle bir şey için arasalardı dolandırılıyor muyum diye tekrar arardım 4 kimsenin hali hazırda vizesi olmayacağı için böyle bir ihtimali düşünerek mi kampanya oldu ,bu da öyle bir soru 5 yoksa hepsi mi :))
    sağlık olsun arkadaşım,belki gün gelir kendin gider ve daha güzel olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1-Aynen, ben de ona kızıyorum ya zaten.
      2-Bu sorunun cevabını inan ben de çok merak ediyorum :D
      3-444 1 500'den arandığım için ve zaten bu yarışmaya katıldığım ve iyi bir derece yaptığıma inandığım için dolandırıldığımı düşünmedim, yoksa ben de güvenemezdim ;)
      4-Hepimiz sanırım bu konuda hemfikiriz :P
      5-Bütün soruları ben de yanıtladım işte böyle, sıradaki soru lütfen :D
      Sağol canım arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur... :)
      Sevgilerrrr

      Sil
  18. Ah benim güzel arkadaşım ...Üzülme sen,inşallah sevdiceğinle çok daha iyi şartlarda,daha iyi yerler görürsün...
    Bunca hayal kırıklığından sonra eminim seni harika bir yurt dışı tatili bekliyor.
    Bu senin hayalin ve belli ki öyle üstünkörü bir tatil olmayacak tam da hayallerinde ki gibi bir tatil olacak.Bunun için olmuyor bir türlü:) Demek ki biraz daha sabretmen lazım..Öpüyorum seni çokça...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensin benim güzel arkadaşım.. :) Canımsın... Şu yorumun o kadar moral oldu ki bana.. Çok çok çoook temiz kalplisin, inşallah tertemiz kalbinle ettiğin bu dua kabul olur ve daha iyisi hepimizin olur.. :)
      Benden de tonlarca öpücükler sana..

      Sil
  19. Artık Amerika görmeyen neredeyse kimse kalmadığındandır bu şark kurnazlığı. Çünkü turist olarak başvurursanız genelde 10 senelik vize verdiklerinden bunu düşünmüşlerdir kesin.
    Geçmiş olsun, ben olsam benim de içime çok otururdu.
    Not: Amerika görmedim ve vizem de yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'yı görmeyen nadir insanlardanız desene :D
      Şaka bir yana bu sebeple olsa bile gerçekten hakkaniyetli bir yarışma olsaydı böyle bir şart koymazlardı, ikna olamayacağım bu konuda :D

      Sil
  20. şaka gibi...amerika vizesi belli süreler için verilir zaten halihazırda amerika vizesi nasıl olacakki
    ben bile üzüldüm okuyunca amerikaya bir kez gitmiştim yine olsa yine gitmek isterdim
    boşver zaten bu operatörler bedava günahını bile vermezler laf olsun diye çekiliş falan yapmışlar..
    sevgiler
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte, aynen dediğin gibi laf olsun diye çekiliş yapıyorlar. Millet de vayy be nasıl bonkör firma ne hediyeler dağıtıyor diyor ama içi hep boş..

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥