#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

24 Nis 2014

Orjinal'e dair ne varsa: Kart Postal | Alaçatı Günlüğü-8

www.tips-fb.com

Alaçatı'da tesadüfen keşfettiğimiz hoş mekanlardan birisi daha; Kart Postal.. Orjinal'e dair ne ararsanız var burada.. Broşlar, kitap ayıraçları, buz dolabı süsleri, aydınlatmalar, tabureler, minik hediyelik eşyalar, duvar süsleri ve daha neler neler.. Üstelik hepsinin el yapımı olması, değerini daha da arttırıyor benim için..


Alaçatı'da hemen her mekanda gördüğümüz, ''Ayy ne kadar da güzeeel..'' diye iç geçirdiğimiz melekler dikkatimizi çekiyor camında. Bir değil, iki değil.. Tam 5 tane var bu kez!.. ''Aaaa, demek ki o her yerde gördüğümüz melekler burada satılıyormuş'' diyoruz ve heyecanla adımlarımızı atıyoruz Kart Postal'e.


Kapıda bizi bir not karşılıyor. Evet, şanslıyız ki melekler kapıda asılı.
Hemen içeri geçiyoruz ve incelemeye koyuluyoruz.


Bez bebekler dikkatimizi çekiyor önce..


Hepsi birbirine benzese de, her biri ayrı güzel.. :)


Broşlar...


Alaçatı'da tüm sevimli mekanlarda dikkatimi çeken işte o meşhur melekler.. :)


Buz dolabı süsleri..


Vee son olarak en sevdiğim kısım, sizce ne olabilir bunlar?


Eveeet, doğru bildiniz :) Bu muhteşem ötesi güzellikler çaktırmasalar da yüzükler!.. :)
Nasıl bir tasarım harikası değil mi ama? Nasıl bir orjinalliktir bu.. Özellikle şu yaş pastalı, kahveli penguenli yüzük tam benlik.. :D Ayyy ben hala bakmaya doyamıyorum bu fotoğraflara.. 
İlle de Alaçatı diyorum ya hep, şimdi daha iyi anlatabiliyor muyum kendimi?.. :)


  Sosyal Medyada Takip Et 
+

Beğendiysen paylaş o zaman :)

10 yorum:

  1. Nasil güzel enerjisi olan bir dükkan bu böyle! Bratislava´da cok görmüstüm bu meleklerden, fotograflari görünce aklima hemen orasi geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bratislava'da bu meleklerden olduğunu bilmiyordum :) Melekler benim de çok hoşuma gidiyor :)

      Sil
  2. Ne hos bir paylasim, yuzuk olduklarini hic dusunmedim:)) cok enteresan tasarim gercekten..tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Ayy yuzuklere bayıldım bayıldım, ne kadar hoşlar♡ Alsaydınız ya kendinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek yüzük takmıyorum diye almamıştım ama hatıra olarak alsam iyi olurmuş aslında :)

      Sil
    2. Yaklaşık 2-3 yıl geçmiş sanırım siz gideli ama umarım ben de bulabilirim aynilarindan.. Bu arada Alaçatı ile ilgili yazilarinizi okuyunca aşırı Alacati'ya gitme isteği uyandı içimde, şimdilik http://www.alacatimuhallebicisi.com yle avunuyorum :D Yaşadığınız yerde varsa tavsiye ederim Alaçatı ruhunu çok iyi yansıtan bir mekan inşallah en yakın zamanda ben dahil bütün görmek isteyenlere gerçeği nasip olur da cafelerle kendimizi avutmayiz :))

      Sil
    3. Bunlardan bulamasanız bile orjinal bir şey muhakkak bulursunuz :) ben de çok özledim Alaçatı'yı.. bir daha gitmek nasip olur mu, ne zaman olur bilmem :) Alaçatı muhallebicisi yok Burada, olsa çok iyi olurdu, eski günleri yad ederdik hem de :)

      Sil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥