#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

29 Ara 2014

Lila kutu'dan gelen yılbaşı hediyelerim

www.tips-fb.com
Bir kaç gün önce sürpriz bir paket aldım. Lilakutu, yılbaşı öncesi biz bloggerlar güzelleşelim diye Nyx ürünlerini yollamış, ne kadar ince bir düşünce değil mi?
Nyx ürünlerini daha önce de kullanmış ve çok sevmiştim. Özellikle rujlarına bayıldığımı itiraf edebilirim. Rujlarının renk tonlarını çok seviyorum, çok cart tonlar değil, aksine doğal duruşu çok hoşuma gidiyor.
Sürpriz hediye kutumdan çıkan ürünlere bakacak olursak;
NYX Doll Eye Mascara Long Lash - Siyah 8 gr.

Bu ürünü henüz kullanmadım, ama kullanıcı yorumlarını okuduğumda baya bir seveninin olduğunu gördüm. Uzunluk verme konusunda gayet başarılı bulmuşlar. Bakalım ben sevebilecek miyim? Denedikten sonra yazısını yazmayı düşünüyorum. Ürünün içeriğine baktığımızda bakın neler varmış;
Doll Eye Mascara; doğal yağlar, e vitamini ve naylon fiberin eşsiz karışımıyla kirpikleri daha uzun göstereceğini iddia ediyor. Kullanım önerisinde ise maskarayı üst ve alt kirpiklerimize eşit miktarda sürerek, rengin köklerden uçlara kadar yayıldığından emin olmamazı ve ikinci katı da ilk kat kuruduktan sonra sürmemizi söylüyor.

NYX Pump it Lip Plummer
Normalde lipstick kullanmayı sevmem. Yapış yapış, parlak parlak aşırı rahatsızlık verir bana. Kimisi çok sever bu parlaklığı, Lipstick vazgeçilmezidir ama bana hep dudaklarımda bulaşık varmış da silmezsem rahatlayamazmışım hissi verir.
Ama Nyx'in lipstickleri beni o kadar rahatsız etmiyor. Hafif bir yapısı var, ince bir katman halinde sürdüğümde dudaklarımda ağırlık yaratmadan hem nemlendiriyor, hem parlatıyor hem de doğal hoş bir renk katıyor dudaklarıma. Yine de önceliğimi gün içerisinde rujdan yana kullansam da bu lipstick i önceki kullandıklarıma göre daha tercih edilesi buldum diyebilirim. Bakalım içeriğinde neler varmış?
Maxi-lip özel bir peptitmiş. Peptitler kolajen sentezi arttırmaları, daha sıkı, dolgun ve pürüzsüz dudak dokusu oluşturmalarıyla bilinirler. Gün içerisinde dudaklarınızı renklendirmek ve dolgunlaştırmak için rujunuzun üzerine veya tek başına sürebilirsiniz.


Özetle bu hoş sürpriz ile lila kutu pek bir sevindirdi beni. Üstelik Nyx'in ürün yelpazesi bu kadarla da sınırlı değil. Los Angeles doğumlu Nyx'in birbirinden tatlı renklerde rujları, allıkları, göz kalemleri, takma kirpikleri ve farları da var.
Siz de Nyx ürünlerine sahip olmak istiyorsanız, Lilakutu'da % 40 indirim fırsatını muhakkak değerlendirmelisiniz. 125 TL ve üzeri alışverişinizde yukarıda bahsettigim mascaraya, 75 TL ve üzeri alışverişinizde ise Pump it Lip Plummer hediye.

Sevgilerimle :)
Gamze.


Beğendiysen paylaş o zaman :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥