#htmlcaption1 BEYAZ SIRIN EVLİLİK HİKAYESİ PRATİK EYELİNER NASIL SÜRÜLÜR? BALAYI OTELİMİZ | LA CAPRİA SUİT HOTEL MAKYAJ MASASI DÜZENİ NASIL OLMALI? ÖMÜRLÜK HEDİYE | KİŞİSEL BEBEKLERİMİZİ YAPTIRDIM

3 Mar 2016

Anne "Aşk"..

www.tips-fb.com

Neden annelerimizin kıymetini anne olduktan sonra anlamak zorundayız ki? tam da kıymetini anladığı anda, bir daha asla çocukluğuna dönemeyeceğini bilir insan ve ''ahh..'' der.. "nasıl da bilememişim dünyanın en fedakar insanının karşımda durduğunu!"
"Ahh.. ne çok üzmüşüm yok yere de; hiç bilmemişim.."

Kızıma bakıyorum.. kendimi düşünüyorum.. ben de mi böyle emdim anamın ak sütünden? minicik ellerimi öpüp koklarken annem..
annem de benim gibi uykusuz kalmış demek? Üstelik o ücretsiz izinde de değildi, geceleri hastanede nöbetçi olur, hasretimi çekerdi. .
Uykusuzluk nedir hiç bilmemişim bunca zaman.. annemin beni nasıl emek emek bu günlerime getirdiğini bilmemişim.. .
Bugün annem ile son gecemiz yine.. yine beni bırakıp girmek zorunda uzaklara.. yine doyamadan; kokusuna, ellerine, gülüşüne, sesine..
.
Anne #aşk ..
#Anne aşıkların en fedakârı. .
.
.
03.03.2016
gamze.

Beğendiysen paylaş o zaman :)

2 yorum:

  1. Ne güzel anlatmışsınız yüreğinize sağlık...
    http://fincanteyze.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Your blog design is so cute!

    Just found your blog and I'm glad I did. I really like it. I'm now following you on GFC and Instagram (@azucena_robledo).

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    YanıtlaSil

♥Minik bebişiyle ilgilenen tazecik bir anne olduğum için yorumlara hemen cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyor ve seviniyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli, lütfen yorumlarınızdan beni mahrum bırakmayın..
Kocaman Sevgilerimle :) ♥